Key Account Manager Junior / Comercial (Ref.128KAMC)

Estem buscant, per empresa líder en el sector de la pastelería industrial, un(a) Key Account Manager Junior/Comercial amb almenys 5 anys d’experiència per unir-se al nostre equip. La persona seleccionada serà responsable de desenvolupar relacions sòlides amb clients en el sector de l’alimentació, contribuint al creixement i èxit continu de l’empresa.

Col·laborant estretament amb la Directora Comercial per identificar oportunitats de creixement i assegurar la satisfacció del client, s’encarregarà d’iniciar i gestionar relacions amb clients en el sector de l’alimentació, així com analitzar tendències del mercat i dades per desenvolupar estratègies efectives de gestió de comptes per realitzar els informes i l’anàlisi, i mantenir registres precisos de les activitats de vendes.

Oferim una oportunitat de creixement professional en el sector de l’alimentació, formació contínua i desenvolupament professional, ambient de treball dinàmic i col·laboratiu amb flexibilitat en la ubicació i possibilitat de teletreball parcial, i un salari competitiu en funció de la valua professional i experiència del candidat.

 

Requerim:

-S’avaluarà la titulació amb grau.
-S’exigeix una experiència mínima de 5 anys.
-Coneixements sòlids d’ofimàtica.
-Anglès fluid.
-S’avaluaran coneixements de francès.
-Amplia disponibilitat per viatjar.
-Capacitat de negociació, planificació, organització, anàlisi i orientació a resultats.

 

Oferim:

-Oportunitat de creixement professional en el sector de l’alimentació,
-Formació contínua i desenvolupament professional,
-Ambient de treball dinàmic i col·laboratiu amb flexibilitat en la ubicació i possibilitat de teletreball parcial,
-Salari competitiu en funció de la valua professional i experiència del candidat